Powered by ZigaForm version 3.9.9.6.8
Fri. Jul 19th, 2019

Eksousia

Kokoaa – Rakentaa – Mahdollistaa

Tästä “Eksousiassa” on kysymys

Hienoa, että olet löytänyt sivuilleni/sivuillemme.

Tässä vaiheessa minua/meitä on “yksi Kuikka” (Pauliina/Paula, kummalla nimellä itse kukin haluaa minua kutsua). Valokuvien, videoiden ja teknisen osaamisen osalta saan tukea mieheltäni Artolta.

Sivuston juuret ovat alkuperäisessa blogissani, jota kirjoitin omalla nimelläni Pauliina Kuikka. Blogin aiheena olivat hengellisen kentän ilmiöt ja erityisaiheena ikävänpuoleisemmat aiheet, kuten narsismi hengellisessä kentässä ja siihen usein läheisesti kytkeytyvä henkinen ja hengellinen väkivalta.

Välillä olen kysynyt, mitä ihmettä teen niillä reilulla 1200 artikkelilla, jotka ovat syntyneet prosessin myötä. Jälkikäteen lukiessa joissakin artikkeleista on itsellenikin hämmästyttävän syviä löytöjä (tulee ajatus: olenko oikeasti tuon kirjoittanut?!)

Artikkelit, ääni- ja videomateriaali on saanut myönteistä palautetta lukijoilta ja kuulijoilta. Elämän kaikupohja on antanut sanottavaan elämänmakua ja syvyyttä, joka on kohdannut lukijan ja kuulijan elämän ilot ja surut.

Siksi päädyin jakamaan osan etsinnästäni ja löydöistäni myös sinun luettavaksesi.

Muutamaa asiaa toivon: Toivon, että lähestyt blogia avarakatseisesti, ilman opillista vääntöä. Suosittelen lukemaan hiukan useamman kuin yksi tai kaksi kirjoitusta. Näin sinulle syntyy kokonaiskuva siitä, miten uskon ja opetan. Kirjoitukset ovat syntyneet liki 10 vuoden aikana prosessin eri vaiheissa, joten niissä voi olla hiukan eri sävy sen mukaan, onko kirjoitus kirjoitettu 2010 vai 2018.

Silloinkin, kun kirjoitan ikävistä aiheista (tai oikeammin juuri silloin), kirjoitan yleisluontoisesti, osoittamatta mitään tai ketään sormella. Tärkeämpää kuin tietää, keitä “pahikset” ovat, on se, että opimme itse arvioimaan kuultua ja nähtyä. – Matkalla olen huomannut myös sen, että asiat harvoin ovat mustavalkoisia. Pahan joukossa on usein hyvää ja päinvastoin. Esimerkiksi tietty hengellisen kentän vaikuttaja voi opettaa asiaakin, vaikka menettelytavat olisivat huonot. Ihmisen typeryys (ei Jumalan kiitos) tee Jumalan Sanaa tyhjäksi.

Toivon, että sivusto rakentaa elämääsi ja uskoasi. – Uskon, että sivustolla on erityistä annettavaa sinulle, joka olet – tavalla tai toisella – kokenut kovia elämässäsi.

Voit lähettää kommenttia tai rukouspyyntöä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan missiopastori piste pauliinakuikka ät gmail piste com tai tekstiviestillä/Whatsappilla 045 230 74 75 (voit samalla jättää soittopyynnön, jos niin haluat)

Photos www.elamanikuvat.com Text www.eksousia.com Newsphere by AF themes.