Powered by ZigaForm version 4.0

Älä juutu menetysten aikaan

On helppo juuttua menetysten ajanjaksoon. — Voit viettää vuosia vaalien saamiasi vammoja – –

Tänään Jumala kutsuu sinua irrottamaan otteesi menneisyytesi häpeästä ja tappiosi karvaudesta. Armo kutsuu sinua laittamaan syrjään nykyisyytesi painolastit. Kristus odottaa ja on valmis virtaamaan elämääsi rakkaudellaan.

Älä odota enää yhtään enempää salliaksesi Hänen tehdä työtä sinun heikkoudessasi. Hänen voimansa odottaa sinun antautumistasi.

Steven Furtick

Anteeksiantoa sekä ajatusta “Jätä jo menneet taaksesi!” voidaan käyttää ihmisen kiinni pitämiseen ja/tai epäkohtien peittelyyn. Sellainen ei kuitenkaan ole anteeksiannon ja menneisyydestä irti päästämisen tarkoitus.

Taannoin eräs ystäväni ilmaisi asian seuraavasti:

Anteeksianto ei oikeuta sitä, että ihmiset voivat lakkaamatta loukata sinua. Jos sinua on loukattu, anna anteeksi – ja vältä sitä, että annat saman ihmisen loukata sinua toistamiseen. Jos vieraasi varastaa rahasi, kun hän tulee seuraavan kerran luoksesi, piilota rahasi häneltä piiloon. Älä anna kenenkään käyttää anteeksiantoa verukkeena sinun loukkaamiseesi.”

Alun perin julkaistu 1.3.2016

Pauliina Kuikka

pastori, valokuvaaja, sisällöntuottaja - pastor, photographer, content manager

Leave a Reply

Back to top
%d bloggers like this: