Menneisyyys, jota ei pitänyt olla

Miltä kuulostaisi CV:ssä: 48 vuoden kokemus erilaisista narsistisista luonnehäiriöistä?

Kovin paljon en liioittele elämään taaksepäin katsellessani. Olen siis täyttänyt 48 vastottain. 

Ihan yksinkertaista narsismin tunnistaminen ei ole ollut, vaikka olen eri yhteyksissä paljonkin lukenut aiheesta. – Syitä tunnistamisen vaikeuteen olen löytänyt muutamia. Niistä lisää tässä 12-minuuttisessa videossa.

http://www.narsistinnarussa.wordpress.com -blogistani löydät koosteen vuosien mittaan syntyneistä narsistiaiheisista kirjoituksistani.

Päällimmäisenä opetuksena pidän nykyään sitä, että olen löytänyt armon niin itseäni – kuin jopa “elämäni narsisteja” kohtaan. Alla oleva kuva tiivistää paljon tämän hetkisistä ajatuksistani. Anteeksianto on ollut salaisuuteni siihen, että voin niinkin hyvin kuin nyt voin. <3 Suht´kot vapaana katkeruudesta, jossittelusta ja muusta kuluttavasta – suuntautuen eteen päin, rakentamaan elämäni “jälkimmäistä puoliskoa”.

Leave a Reply