e-kirjan hinta tulee olemaan 8 €.

Alustava julkaisuaika 14.4. 19

Muiden kirjojeni tapaan – jos sinulla ei ole rahaa ostaa kirjaa – voit kirjan ladata hyvällä omalla tunnolla. <3 Kirjan tuoma siunaus ja rohkaisu ei jää siten rahasta kiinni. – Se, mikä kirjasta jää verojen, yms. jälkeen, mahdollistaa osaltaan koulu- ja seurakuntavisiitit niissä tapauksissa, joissa paikallinen seurakunta ei – syystä tai toisesta – pysty osallistumaan kustannuksiin. – Muistathan työtä myös rukouksin!

About Admin

Valokuvaaja, sisällöntuottaja.

Tällä hetkellä päällimmäisenä on kehittää kouluille kokonaisuuksia, jotka auttavat opettajia heidän tärkeässä työssään ja tukevat oppilaiden kasvua tasapainoisiksi ja terveen itsetunnon omaaviksi ihmisiksi, heidän kasvuaan ihmisyyteen ja eettisesti vastuulliseen yhteiskunnan jäsenyyteen. Voit lukea lisää www.tarjoomo.wordpress.com
Lisäksi työskentelen Miehikkälän helluntaiseurakunnan osa-aikaisena työntekijänä. www.miehikkalanhelluntaisrk.fi
Yrittäjänä/freelancerina valokuvaan ja kirjoitan.
www.avaintekija.com
www.hyvassavalossa.wordpress.com
(Kristin)uskon ja seurakunnan ilmiöistä löydät pohdintaa www.eksousia.com

Similar Posts

Leave a Reply