Kaikkea muuta kuin kaukaa katseleva Jumala(n Poika)

No comments

Kuunnellessani erään ihmisen elämänkulkua mieleeni tuli väistämättä ajatus: Hänen elämänsä oli kuin omani. – Kykenin samaistumaan moneen hänen elämänsä vaiheeseen ja niiden mukanaan tuomaan haavaan – ja jopa heikkouteen.

Samaan aikaan tuli mieleeni jakeet Heprealaiskirjeestä. Ne kuvaavat hyvin sitä, miten mikään elämäntilanne ei ole Vapahtajallemme vieras:

Koska meillä siis on suuri ylipappi, joka on kulkenut läpi taivaiden, Jeesus, Jumalan Poika, pysykäämme tässä tunnustuksessa. Meidän ylipappimmehan jos kukaan kykenee ymmärtämään vajavuuksiamme, sillä häntä on koeteltu kaikessa samalla tavoin kuin meitäkin koetellaan; hän vain ei langennut syntiin. Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme. Hepr. 4: 14-16.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s